Faina,zaharul,apa si uleiul(margarina)se mixeaza foarte bine sau se framanta cu mana pana obtinem o coca potrivita.Se lasa la rece 1/2 ora apoi se intinde o foaie cam de 1 cm grosime.Se aseaza intr- o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt.
Desfacem bulionul in putina apa si ungem aluatul.Deasupra asezam toate celelate ingrediente dupa dorinta(mai putin usturoiul).Dam la cuptor pentru cca. 20 de minute.Daca dorim ca pizza noastra sa se caramelizeze usor deasupra,in ultimele 3-4 minute lasam numai partea de deasupra a cuptorului deschisa.Scoatem din cuptor si stropim cu un sos de usturoi cat este inca fierbinte.Acest fel de pizza este gustoasa atat rece cat si calda.Se poate chiar reancalzi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii