Plachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Pestele curatat,spalat si zvantat il taiem in bucati potrivite.Il presaram cu sare pe interior si exterior si il lasam asa cel putin 30 de minute ,dupa care il vom praji usor, doar cat sa se faca pe jumatate.
Separat in alt vas infierbantam cele 5 linguri de ulei si adaugam ceapa taiata felii.Lasam sa se inmoaie apoi adaugam ardeiul taiat la fel. Dupa 2-3 minute adaugam rosiile in bulion , frunza de dafin si condimentam cu piper si sare.Lasam sa fiarba cateva minute dupa care vom pune usuroiul pisat si vinul. Dupa ce da cateva clocote turnam sosul format intr-o tava si asezam bucatile de peste deasupra . Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru aproximativ 40 minute. Din cand in cand stropim pestele cu sosul din tava .La sfarsit adaugam patrunjel tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii