Se desfac foile de placinta si se pun cate una pe masa, una in stanga si una in dreapta. Se ung cu ulei si deasupra lor se pune o alta foaie de placinta care la randul ei se unge cu ulei, si tot asa pana se termina foile de placinta. Vor iesi doua placinte. Intr-un castron se pune branza, se amesteca cu grisul, faina, stafidele, zaharul, zaharul vanilat, ouale si coaja rasa de lamaie. Se amesteca bine si se pune in parti egale peste foile de placinta. Se intinde uniform peste foi, se ruleaza, se pune in tava unsa cu ulei, se ung si ele pe deasupra cu ulei si se baga la cuptor. Dupa ce s-au copt se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra vanilat, iar cand se racesc se taie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii