Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu 1 lingura de lapte caldut.Faina pentru prajituri se amesteca cu sarea, se adauga uleiul, cele doua oua intregi si drojdia amestecata cu laptele; apoi se adauga cate o lingura de iaurt, framantand constant, pana la obtinerea unui aluat omogen, nelipicios si elastic.Aluatul bine framantat se aseaza pe planul de lucru presarat cu faina,se intinde intr-o foaie de aproximativ 1 cm grosime si se taie in doua. O parte din aluat se taie in fasii, pe lungime, iar cealalta parte se aseaza in tava, peste care se pune umplutura obtinuta prin amestecarea tuturor ingredientelor pentru umplutura, iar deasupra se pun fasiile de aluat in forma de gratar.Se da placinta la cuptorul preincins la 180 de grade Celsius, 35-40 de minute, pana se rumeneste frumos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii