Placinta cu Branza Dulce fara Blat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu Branza Dulce fara Blat

Ingrediente

  • - 500 g brânză de vaci proaspătă;
  • - 2 liguri zahăr pudră;
  • - 4 ouă;
  • - 3 linguri de lapte;
  • - stafide;
  • - un praf de sare;
  • - rom sau esență de rom;
  • - 1 lingură de griș;
  • - 30 g unt topit;

Mod de preparare

- Puneți stafidele la inmuitat în apă caldă cu rom;

- Amestecați bine brânza de vaci cu laptele, pentru a căpăta o consistență mai moale;

- Separați albușurile de gălbenușuri în două boluri;

- Bateți gălbenușurile cu un praf de sare, iar albușurile cu zahărul, până devinde o spumă tare;

- Adăugați stafidele înmuiate și scurse peste amestecul de brânză, amestecați bine, apoi adăugați gălbenușurile și mixați;

- Acum puteți adăuga romul, untul topit și lingura de griș și mixați până devine omogen;

- Apoi adăugați albușurile, amestecând încet cu o spatulă de jos în sus;

- Pregătiți o tavă de copt, eu am folosit una rotundă cu diametrul de 26 cm, tapetați cu unt și turnați compoziția;

- Coaceți la foc mediu spre mic timp de aproximativ 30 de minute, sau până se rumenește ușor;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise