Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde o foaie si se inbraca tava care este tapetata cu faina si se pune umplutura.
Umplutura: branza de vaci cu ou si marar, ceapa verde se amesteca. Carnea tocata de pui se caleste cu ceapa si se condimenteaza cu Delikat si piper, se pune un strat de branza de vaci cu verdeata, apoi un strat de carne tocata, se pun rosii, ardei gras, se rade cascavalul si se adauga un pic de maioneza, apoi se pun masline, carnati, se mai rade un pic de cascaval, se pune iar branza de vaci, se rade cascaval, se bat 2 oua care se pun deasupra si, la dorinta, deasupra se pun fasii lungi de aluat. Se rade deasupra cascaval si se da totul la cuptor cam 45 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii