Blatul: Se freaca galbenusurile cu sare,zahar,ulei,lapte,bicarbonat si faina. Albusurile se bat spuma si se adauga peste celelalte ingrediente.optional puteti pune si putin din cojile rase. Aluatul obtinut se imparte in doua.luam o tava pe care o tapetam si punem prima foaie.
Umplutura: Branza este amestecata cu ou, zahar, mirodenii etc.
Punem umplutura in tava peste prima foaie si peste punem cealalta foaie.
Se da la cuptor la o temp. de 160-165 grade, cca 40-50 minute.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
PS: compozitia de branza este alegerea mea,nu aveam branza de vaci.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii