autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu lapte batut

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun in tava unsa 3 foi, compozitia si iar 3 foi si iar compozitie, pana terminati foile, cand s-a copt se pune siropul fierbinte si se tine la rece.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stratienco Doinita , 11 mai 2014

    buna placinta

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Si eu fac placinta cu mai mult iaurt, dar fara sa mai insiropez.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

    Reteta aceasta am vazut ca o prepara machedonii, diferenta: ei pun mai mult iaurt.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g foi
  • 3 oua
  • 1 pahar de lapte batut
  • 1 pahar ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 200g stafide
  • 100g mac si esenta.
  • SIROPUL: 1 pahar zahar si 2 pahare de apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de florescu lacramioara

Ficatei de pasare cu afumatura

Se fierb ficateii, se strecoara, intr-o alta cratita sau tigaie se caleste afumatura taiata feliute

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Se bate pieptul de pui cu ciocanelul, se condimenteaza, se pune o foaie de salvie si una de afumatura,

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu gem

Untul se freaca cu zaharul, galbenusurile, se adauga albusurile batute spuma si faina. Dupa ce s-a

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Stratienco Doinita

buna placinta

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Coronita cu nuca si cacao

Coronita cu nuca si cacao

Pentru o reusita a cozonacului este bine ca toate ingredientele (mai putin laptele si untul) sa fie tinute la temperatura camerei de

0 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Panettone

Panettone

Panettone este un soi de cozonac italienesc care se prepara cu ocazia sarbatorilor crestine, originea acestuia fiind destul de veche.

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje