placinta poale in brau

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
placinta poale in brau

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 4 oua
  • un varf cutit sare
  • doua cubutele drojdie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • doua pahare zahar
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri untura
  • coaja de lamaie rasa
  • 3 linguri miere de albine
  • un plic zahar pudra
  • branza telemea
  • 4 linguri gris.

Mod de preparare

Pentru aluat:

Se pune faina ,oauale,sarea ,laptele se incalzeste si se pune zaharul( un pahar) sa se topeasca .Separat se face maiaua cu putin lapte drojdia si doua ling zahar,si binenteles se pune peste faina cu 2 plic zahar vanilat si coaja de lamaie si se framanata bine si cu untura incalzita.

Dupa ce este bine framantata se da 40 min la dospit.

Pentru unplutura:

Se rade branza prin partea mica,se pun doua oua peste zahar vanilat,un pahar zahar si coaja de lamaie,se mesteca bine si se pune si grisul sa nu fie foarte moale.

Se ia din aluat se intinde cu mana o foicica se pune 2 ling de branza si se inpacheteaza ca in plic ,si se pun toate placintele in tava unsa cu untura.

Dupa ce s-a copt de ung cu miere si se presara cu zaharul pudra.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise