Aluatul:
Se pun intr-un castron toate ingredientele, incepand cu faina, zaharul, oul, praful de copt stins cu otet, zaharul vanilat si se incorporeaza laptele si uleiul amestecand usor cu un tel sub forma de para. Se obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groase.
Intr-o tava mai inalta, unsa si tapetata cu faina, se toarna jumatate din aceasta compozitie.
Umplutura:
Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale, coaja de lamaie si stafidele. Se distribuie umplutura peste aluatul turnat in tava. Se taie bananele si o parte din capsuni capsuni felii si se pun deasupra, un strat de banane si unul de capsuni.
Se distribuie uniform restul de aluat.
Se pune in cuptorul cald, la foc mediu, aproximativ 30-40 minute (depinde de cuptor).
Se scoate din cuptor, se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar si se garniseste cu capsuni. Puteti mixa cateva capsuni pentru a o servi cu sos de fructe.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii