autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

PORUMB FIERT

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aleg patru porumbi in lapte, pe care ii putem testa taind putin grantele cu unghia. Daca iese lapte sunt buni de fiert.


Ii scotem din panuse, le rupem varful si ii punem la fiert cuprinsi in apa. Pentru a avea un gust mai bun ii acoperim intai cu cateva panuse si apoi cu un capac. Ii lasam la fiert 15 minute si apoi inchidem aragazul. Dupa 15 minute ii scoatem din apa, le presaram sare pe ei si ii servim.

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bogdan Bulfa , 29 iulie 2014

    se fierb porumbii separat ..))

  • Fara foto

    Viorel Vio , 09 iulie 2014

    In total 30 de minute. Plus inca 10 minute pana gasim cratita si punem apa si despanusam, total 40 minute. Si pana pana la o ora si jumatate ce mai facem ?

  • Fara foto

    Felicia Doleanu , 27 august 2013

    Eu nu am scris see you ..Astia fac misto! Eu vb doar germana ,romana ,italiana ,franceza ..ceva ruseste ,tiganeasca si persiana ,,,...See you ..ist nicht meine! :)

    • Fara foto

      Felicia Doleanu , 27 august 2013

      Noroc cu google ! Ne invata si cum sa ne asezam pe wc ..

    • Fara foto

      Felicia Doleanu , 27 august 2013

      Vai de curul nostru! Nici mamaliga pe bat nu mai stim sa facem! Noroc ca nu-i nepoata-mea aici ! M-as fi blamat urat!

    • Fara foto

      Felicia Doleanu , 27 august 2013

      La naiba! I-am fiert see you pijama , cu tot..doua ore! Si see you mastatile alea hidoase!

    • Lucica

      Lucica (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

      daca l-ai fiert o ora, cred ca era bun de facut malai, nu de fiert.

    • Fara foto

      leo , 29 iunie 2010

      poate 1ora nu 15 min!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Foarte bun, ne place tuturor din familie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

    • Fara foto

      Bebexel , 06 august 2009

      Apropo de congelator..... incercati sa-l fierbeti si sa-l mancati iarna cand ninge afara....

    • Fara foto

      Marius Oprea , 02 august 2009

      Si eu sunt mare fan papusoi; am un congelator imens plin cu popusoi si cu bostanei; ce buni sunt papusoi fierti cu bostanei.; hmmmmm......si cu usturoi.....

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Hmmmmm....ce bun e !!! Yammi-yammi....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      De-abia astept sa apara cel proaspat, desi nu de mult am fiert din rezerva de la congelator.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Imi ploua in gura cind vad fotografia, am ceva ani de cind n-am mancat, buna ideea cu congelatorul!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Si eu obisnuiesc sa pun porumb in condelator. Toata familia mananca cu placere porumbul fiert.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Eu pun porumb la congelator pentru iarna.Este minunat sa mananci iarna porumb fiert.Sa incerci sa-l fierbi si in lapte.E o bunatate.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

      Vai ce pofta mi s-a facut!!!!!! Sunt innebunita dupa porumb fiert, abia astept sa apara

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

32 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. porumb
  • 1 l apa
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela76

Ficatei rosii

Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit la foc mic. Se intorc pe partea cealalta si in mijlocul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Budinca de orez cu ficat

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Omleta cu cremvusti

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si

1 vot    6 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Bogdan Bulfa

se fierb porumbii separat ..))

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam bucatile de dovleac,

0 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu Smochine si Mascarpone

Tarta cu Smochine si Mascarpone

Punem ouale intr-un bol. Adaugam zaharul pudra si branza mascarpone si amestecam cu mixerul timp de 4-5 minute pana la omogenizare.

0 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse