Biscuitii i-am dat printr-o rasnita de cafea, la fel si alunele. Am facut un sirop din apa, zahar, ciocolata si cacao puse pe foc sa clocoteasca putin, iar dupa ce s-a mai racorit putin am adaugat 5 linguri de rom (sau o fiola de esenta). Am amestecat apoi siropul fierbinte cu biscuitii si alunele. Am framantat compozitia cu mana si am adaugat untul ca sa pot forma cartofii. Am luat in maini cate o lingura din compozitie, am pus in mijloc cate una, pana la 3 visine, si am format cartofii. Apoi i-am tavalit pe fiecare in amestecul de cacao si zahar, mai multa cacao decat zahar, iar la urma i-am asezat pe toti in hartii pentru briose.
Alte retete dulci gasitit pe blogul Caietul cu retete.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii