autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura chinezeasca

Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

200 gr. unt seftreaca cu 200 gr, zahar praf .


Se adauga 200 gr. nuci prajite si macinate,100 gr. faina si spuma de la 6 oua.


Se coace pe jumatate


Cele 6 galbenusuri se freaca cu l50 gr zahar si 1 praf de vanilie.


Se toarna


peste compozitia coapta pe jumatate se mai pune la copt cam l0 minute


Dupa ce e coapta se scoate se topeste 100 gr. ciocolata amaruie si cu un


betisor se scrie litere chinezesti

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    anonim , 24 aprilie 2010

    se SCRIU litere chinezesti

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

39 voturi

Ingrediente

  • 20 0 gr.unt,200 gr. zahar praf
  • 200gr. nuca prajita macinata ,100 gr. faina cio-
  • colata,6 oua

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de cinca rodica

isler

Ingredientele de mai sus se mesteca facandu-se un aluat .Se intinde se taie cu un pahar rondele

26 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Linzer cu branza dulce

5OO gr. faina se freaca cu margarina .Separat intr-un castron se mesteca 2 galbenusuri, 1 cana de

18 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Prajitura de sezon cu fructe

galbenusurile se freaca cu 2oo gr. zahar se adauga pe rand cele 6 linguri de apa fiebinte se pune

8 voturi    0 comentarii
15 min
Prajituri
Fara foto

anonim

se SCRIU litere chinezesti

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cornulete cu untura si iaurt

Cornulete cu untura si iaurt

Aluatul: Intr-un vas punem untura, oul, zaharul, praful de sare si le mixam pana obtinem o crema. Incorporam iaurtul, coaja rasa de

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Gem de pepene galben cu caise

Gem de pepene galben cu caise

Spalam pepenele si il taiem in doua. Cu o lingurita scoatem samburii din mijloc, apoi taiem felii, indepartam coaja si taiem cubulete. Caisele

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Conserve si muraturi