Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune treptat uleiul, iaurtul sau laptele,praful de copt stins cu zeama de lamaie ,arome si faina amestcand usor. Rezulta un aluat ca o smantana groasa pe care il pui intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Branza de vaci o farami bine cu o furculita, apoi pui cealalte ingredinte pentru umplutura si se amesteca.
Peste aluatul din tava pui umplutura cu lingura in gramjoare una linga alta cu distanta egala intre ele.
Se coace la foc potrivit pana se rumeneste putin la suprafata.Dupa ce s-a racit se taie astfel incat in mijlocul fiecarei bucati sa fie cate o gramajoara de branza.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii