Preîncălziţi cuptorul la 180°C (termostat 6).
Amestecaţi gălbenuşurile cu brânza de vaci, amidonul, zahărul şi vanilia(cu mixerul). Bateţi albuşurile tare. Adăugaţi albuşurile delicat în amestecul cu brânza.
Puneţi într-o formă tapetată cu hârtie de copt pentru a se scoate mai uşor. Adăugaţi fructele pe toată suprafaţa prăjiturii. Coaceţi 40 de minute. Lăsaţi să se răcească, scoateţi din formă, puneţi la rece păna a doua zi. Serviţi cu un sos sau sirop de fructe.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii