autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Prajituri

Prajitura cu branza de vaci si fructe

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2009

Ingrediente
500 g de brânză de vaci, 60 g de amidon, 80 g de zahăr brun, 2 ouă, 1 vanilie, 150g de fructe de pădure

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180AC (termostat 6).


Amestecati galbenusurile cu branza de vaci, amidonul, zaharul si vanilia(cu mixerul). Bateti albusurile tare. Adaugati albusurile delicat in amestecul cu branza.


Puneti intr-o forma tapetata cu hartie de copt pentru a se scoate mai usor. Adaugati fructele pe toata suprafata prajiturii. Coaceti 40 de minute. Lasati sa se raceasca, scoateti din forma, puneti la rece pana a doua zi.


Serviti cu un sos sau sirop de fructe.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g de brânză de vaci
  • 60 g de amidon
  • 80 g de zahăr brun
  • 2 ouă
  • 1 vanilie
  • 150g de fructe de pădure

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adelina Damian-Fekete

Roșii uscate la cuptor

Preîncălzeşte cuptorul la 150°C . Spală roşiile, şterge-le, taie-le în două, scoate

10 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Prajitura cu mere

Aluat: Amestecați făina cu praful de copt, bicarbonatul și cu untul scos din timp din frigider

2 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Tiramisu cu fructe de padure

Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară. Se separă albusurile de gălbenușuri.

5 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri