autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Prajituri

Prajitura cu branza de vaci si fructe

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180AC (termostat 6).


Amestecati galbenusurile cu branza de vaci, amidonul, zaharul si vanilia(cu mixerul). Bateti albusurile tare. Adaugati albusurile delicat in amestecul cu branza.


Puneti intr-o forma tapetata cu hartie de copt pentru a se scoate mai usor. Adaugati fructele pe toata suprafata prajiturii. Coaceti 40 de minute. Lasati sa se raceasca, scoateti din forma, puneti la rece pana a doua zi.


Serviti cu un sos sau sirop de fructe.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g de brânză de vaci
  • 60 g de amidon
  • 80 g de zahăr brun
  • 2 ouă
  • 1 vanilie
  • 150g de fructe de pădure

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adelina Damian-Fekete

Roșii uscate la cuptor

Preîncălzeşte cuptorul la 150°C . Spală roşiile, şterge-le, taie-le în două, scoate

10 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu legume

Prajitura cu mere

Aluat: Amestecați făina cu praful de copt, bicarbonatul și cu untul scos din timp din frigider

2 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Tiramisu cu fructe de padure

Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară. Se separă albusurile de gălbenușuri.

5 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina,

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata alba

Prajitura cu crema de ciocolata alba

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma

139 voturi    35 comentarii
1h 30 min
Prajituri