autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Prajituri

Prajitura cu branza de vaci si fructe

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180AC (termostat 6).


Amestecati galbenusurile cu branza de vaci, amidonul, zaharul si vanilia(cu mixerul). Bateti albusurile tare. Adaugati albusurile delicat in amestecul cu branza.


Puneti intr-o forma tapetata cu hartie de copt pentru a se scoate mai usor. Adaugati fructele pe toata suprafata prajiturii. Coaceti 40 de minute. Lasati sa se raceasca, scoateti din forma, puneti la rece pana a doua zi.


Serviti cu un sos sau sirop de fructe.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g de brânză de vaci
  • 60 g de amidon
  • 80 g de zahăr brun
  • 2 ouă
  • 1 vanilie
  • 150g de fructe de pădure

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adelina Damian-Fekete

Prajitura cu mere

Aluat: Amestecați făina cu praful de copt, bicarbonatul și cu untul scos din timp din frigider

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Tiramisu cu fructe de padure

Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară. Se separă albusurile de gălbenușuri.

5 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

PÂINE GUSTOASĂ SI LICHII CU BRÂNZĂ

Făina se amestecă cu drojdia uscată. Restul ingredientelor se adaugă în vas si se amestecă

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Muffins cu afine

Muffins cu afine

Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare si devin spuma. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam cateva

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu gris si migdale -Sfouf by Gordon Ramsey

Prajitura cu gris si migdale -Sfouf by Gordon Ramsey

Incalzim cuptorul la 180 grade si ungem o tava de 20x35 cu unt . Intr-un bol amestecam faina, grisul, praful de copt si curcuma Separat

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse