autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 februarie 2013

Ingrediente
Pentru blat cacao:, 2 oua, 10 linguri lapte, 15 linguri faina, 15 linguri zahar, 15 linguri ulei, 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 1 lingurita coaja rasa de portocala, , Pentru stratul de branza si nuca de cocos:, 300 g branza de vaci, 2 oua, 75 g nuca de cocos, 3 linguri smantana, 120 g zahar, 1/2 lingurita esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul.


Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.


Punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam pana se omogenizeaza.Adaugam coaja de portocala si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pregatim stratul de branza amestecand toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Punem crema de branza cu nuca de cocos peste blatul de cacao. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180AC timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.O lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi pudram cu zahar si servim. Eu nu am mai pus pentru ca mi se pare suficient de dulce.Sa aveti pofta!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurica Vlad , 19 decembrie 2014

    buna,,,buna,,,

  • Fara foto

    Olga Bozdog , 01 februarie 2014

    super buna prajitura!

  • Simona_Burdulia

    Simona_Burdulia (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat cacao:
  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 15 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • Pentru stratul de branza si nuca de cocos:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75 g nuca de cocos
  • 3 linguri smantana
  • 120 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de www.divainbucatarie.ro

Tocanita de pui la slow cooker Crock Pot

Punem ceapa tocata solzisori la calit intr-o tigaie in 2-3 linguri ulei. Amestecam intr-un castron

88 voturi    5 comentarii
4h 30 min
Slow Cooking

Negresa cu cafea la slow cooker Crock Pot

Punem intr-un vas faina cu nuca, cacao, ness si praf de copt si le amestecam pana se omogenizeaza.Mixam

82 voturi    6 comentarii
2h 5 min
Slow Cooking

Pui cu ierburi de provence la slow cooker Crock Pot

Curatam morcovii si ii taiem in fasii groase, apoi taiem apio si le punem pe fundul vasului de la

117 voturi    15 comentarii
9h
Slow Cooking

Simona_Burdulia (Chef de cuisine)

pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu smantana si dulceata de mure

Papanasi cu smantana si dulceata de mure

Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam praful de copt, zaharul vanilat, coaja

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare

Dulceata de cirese amare

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si cuisoarele. Se aduna spuma care se formeaza

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse