autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 februarie 2013

Ingrediente
Pentru blat cacao:, 2 oua, 10 linguri lapte, 15 linguri faina, 15 linguri zahar, 15 linguri ulei, 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 1 lingurita coaja rasa de portocala, , Pentru stratul de branza si nuca de cocos:, 300 g branza de vaci, 2 oua, 75 g nuca de cocos, 3 linguri smantana, 120 g zahar, 1/2 lingurita esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul.


Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.


Punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam pana se omogenizeaza.Adaugam coaja de portocala si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pregatim stratul de branza amestecand toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Punem crema de branza cu nuca de cocos peste blatul de cacao. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180AC timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.O lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi pudram cu zahar si servim. Eu nu am mai pus pentru ca mi se pare suficient de dulce.Sa aveti pofta!
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata

Ingredientele date sunt pentru 12 portii.Intr-un vas amestecam faina, drojdia, bucatelele de ciocalata

9 voturi    2 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Papanasi cu urda si dulceata de mere

Urda se pune intr-un lighenas impreuna cu ouale,sarea si zaharul vanilat.Se amesteca totul bine.Faina

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurica Vlad , 19 decembrie 2014

    buna,,,buna,,,

  • Fara foto

    Olga Bozdog , 01 februarie 2014

    super buna prajitura!

  • Simona_Burdulia

    Simona_Burdulia (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat cacao:
  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 15 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • Pentru stratul de branza si nuca de cocos:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75 g nuca de cocos
  • 3 linguri smantana
  • 120 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro

Supa crema de rosii la slow cooker

Punem in vasul ceramic supa de legume, morcovii rasi si ceapa tocata. Decojim rosiile, le taiem si

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Slow Cooking

Supa crema de morcovi cu dovlei la slow cooker

Punem in vasul ceramic supa de legume, impreuna cu restul legumelor si punem capacul. Pornim aparatul

0 voturi    0 comentarii
4h 45 min
Slow Cooking

Clatite pufoase cu lamaie si seminte de mac

Amestecam ouale cu laptele, ulei, zahar si zahar vanilat, apoi adaugam faina, praful de copt, coaja

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Simona_Burdulia (Chef de cuisine)

pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit. Untul,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu visine, cirese si crema cu lapte de cocos

Tarta cu visine, cirese si crema cu lapte de cocos

Aluatul: Untul rece, taiat cubulete, il amestecam cu oul zi zaharul. Adaugam sarea, praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse