autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 februarie 2013

Ingrediente
Pentru blat cacao:, 2 oua, 10 linguri lapte, 15 linguri faina, 15 linguri zahar, 15 linguri ulei, 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 1 lingurita coaja rasa de portocala, , Pentru stratul de branza si nuca de cocos:, 300 g branza de vaci, 2 oua, 75 g nuca de cocos, 3 linguri smantana, 120 g zahar, 1/2 lingurita esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul.


Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.


Punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam pana se omogenizeaza.Adaugam coaja de portocala si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pregatim stratul de branza amestecand toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Punem crema de branza cu nuca de cocos peste blatul de cacao. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180AC timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.O lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi pudram cu zahar si servim. Eu nu am mai pus pentru ca mi se pare suficient de dulce.Sa aveti pofta!
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Papanasi cu smantana si dulceata de afine

Branza se amesteca cu zaharul tos si praful de copt. Se adauga ouale si extractul de vanilie,iar

25 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Chec caramelizat

Intr-un bol se pune piinea veche taiata cuburi si se toarna laptele si se lasa sa absoarbe dupa care

5 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurica Vlad , 19 decembrie 2014

    buna,,,buna,,,

  • Fara foto

    Olga Bozdog , 01 februarie 2014

    super buna prajitura!

  • Simona_Burdulia

    Simona_Burdulia (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat cacao:
  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 15 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • Pentru stratul de branza si nuca de cocos:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75 g nuca de cocos
  • 3 linguri smantana
  • 120 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro

Marinare rapida cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Taiem ceapa pe jumatate, morcovii fasii si le punem la fiert in apa cu 200 ml vin si condimente.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti

Marinata pentru miel cu mustar si busuioc pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Punem toate ingredientele intr-un bol mai mare si le amestecam, apoi ungem fiecare cotlet cu aceasta. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
20 min
Retete de Pasti

Marinata cu ierburi de provence si lavanda pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Punem intr-un bol toate ingredientele, apoi punem muschiuletii si ii ungem astfel incat fiecare sa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete de Pasti

Simona_Burdulia (Chef de cuisine)

pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu miere

Biscuiti cu miere

Buni pentru ceai, cafea sau chiar simpli Sunt atât de buni ca nu te saturi sa i mananci se mixeaza zahărul cu ouăle, se adaugă

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Apa impreună cu zahărul se pun la fiert la foc mic circa 10 min până se topeşte zahărul.Tot pe foc se adaugă 250 g de margarină

51 voturi    17 comentarii
30 min
Dulciuri diverse