autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul.


Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.


Punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam pana se omogenizeaza.Adaugam coaja de portocala si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pregatim stratul de branza amestecand toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Punem crema de branza cu nuca de cocos peste blatul de cacao. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180AC timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.O lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi pudram cu zahar si servim. Eu nu am mai pus pentru ca mi se pare suficient de dulce.Sa aveti pofta!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurica Vlad , 19 decembrie 2014

    buna,,,buna,,,

  • Fara foto

    Olga Bozdog , 01 februarie 2014

    super buna prajitura!

  • Simona_Burdulia

    Simona_Burdulia (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat cacao:
  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 15 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • Pentru stratul de branza si nuca de cocos:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75 g nuca de cocos
  • 3 linguri smantana
  • 120 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de www.divainbucatarie.ro

Briose din paste cu sunca si rosii

Pregatim ingredientele astfel incat sa le avem la indemana si sa terminam repede briosele. Punem

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza

Supa de pui cu fidea scurta

Punem puiul la fiert in 2 litri de apa nesarata (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba

6 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne

Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Incalzim cuptorul la 200°C. Spalam foarte bine coaja cartofilor, apoi ii invelim in folie de staniol.

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume

Aurica Vlad

buna,,,buna,,,

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Churros cu crema de vanilie

Churros cu crema de vanilie

Pentru churro punem apa la fiert cu putina sare. Faina o amestecam cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Cand apa clocoteste,

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Briose cu capsuni

Briose cu capsuni

Se pregateste intai amestecul pentru frosting astfel incat sa aiba timp sa se raceasca. Se poate face seara si se depozitateaza in frigider

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse