autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 februarie 2013

Ingrediente
Pentru blat cacao:, 2 oua, 10 linguri lapte, 15 linguri faina, 15 linguri zahar, 15 linguri ulei, 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 1 lingurita coaja rasa de portocala, , Pentru stratul de branza si nuca de cocos:, 300 g branza de vaci, 2 oua, 75 g nuca de cocos, 3 linguri smantana, 120 g zahar, 1/2 lingurita esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul.


Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.


Punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam pana se omogenizeaza.Adaugam coaja de portocala si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pregatim stratul de branza amestecand toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Punem crema de branza cu nuca de cocos peste blatul de cacao. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180AC timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.O lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi pudram cu zahar si servim. Eu nu am mai pus pentru ca mi se pare suficient de dulce.Sa aveti pofta!
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Deliciu cu stafide si glazura de ciocolata

Se unge cu unt o tava rotunda cu diametrul de 17 cm. Se zdrobesc biscuitii cu un sucitor pana se

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia.

6 voturi    8 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurica Vlad , 19 decembrie 2014

    buna,,,buna,,,

  • Fara foto

    Olga Bozdog , 01 februarie 2014

    super buna prajitura!

  • Simona_Burdulia

    Simona_Burdulia (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat cacao:
  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 15 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • Pentru stratul de branza si nuca de cocos:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75 g nuca de cocos
  • 3 linguri smantana
  • 120 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro

Marinare rapida cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Taiem ceapa pe jumatate, morcovii fasii si le punem la fiert in apa cu 200 ml vin si condimente.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti

Marinata pentru miel cu mustar si busuioc pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Punem toate ingredientele intr-un bol mai mare si le amestecam, apoi ungem fiecare cotlet cu aceasta. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
20 min
Retete de Pasti

Marinata cu ierburi de provence si lavanda pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Punem intr-un bol toate ingredientele, apoi punem muschiuletii si ii ungem astfel incat fiecare sa

1 vot    0 comentarii
15 min
Retete de Pasti

Simona_Burdulia (Chef de cuisine)

pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?

Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana capata o culoare albicioasa, pe urma adaugam uleiul, esenta de vanilie

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu topping de ciocolata, banane si arahide

Clatite cu topping de ciocolata, banane si arahide

Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, zahar vanilat, praful de sare si praful de copt) intr-un bol incapator.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse