autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 februarie 2013

Ingrediente
Pentru blat cacao:, 2 oua, 10 linguri lapte, 15 linguri faina, 15 linguri zahar, 15 linguri ulei, 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 1 lingurita coaja rasa de portocala, , Pentru stratul de branza si nuca de cocos:, 300 g branza de vaci, 2 oua, 75 g nuca de cocos, 3 linguri smantana, 120 g zahar, 1/2 lingurita esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul.


Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.


Punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam pana se omogenizeaza.Adaugam coaja de portocala si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pregatim stratul de branza amestecand toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Punem crema de branza cu nuca de cocos peste blatul de cacao. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180AC timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.O lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi pudram cu zahar si servim. Eu nu am mai pus pentru ca mi se pare suficient de dulce.Sa aveti pofta!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurica Vlad , 19 decembrie 2014

    buna,,,buna,,,

  • Fara foto

    Olga Bozdog , 01 februarie 2014

    super buna prajitura!

  • Simona_Burdulia

    Simona_Burdulia (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat cacao:
  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 15 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • Pentru stratul de branza si nuca de cocos:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75 g nuca de cocos
  • 3 linguri smantana
  • 120 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de www.divainbucatarie.ro

Clatite pufoase cu lamaie si seminte de mac

Amestecam ouale cu laptele, ulei, zahar si zahar vanilat, apoi adaugam faina, praful de copt, coaja

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Clatite cu branza dulce de vaci si fructe de padure

Amestecam branza de vaci cu esenta, un ou, untul topit, zaharul vanilat si cel tos, faina si praful

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Simona_Burdulia (Chef de cuisine)

pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Negresa

Negresa

Intr-o craticioara punem la fiert laptele,untul, uleiul si zaharul cu cacao. Amestecam continuu pana compozitia se omogenizeaza. Dam

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Dulceata de prune

Dulceata de prune

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor, se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele

1 vot    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi