autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul.


Separat amestecam faina cu un praf de sare, zahar, praf de copt si cacao.


Punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam pana se omogenizeaza.Adaugam coaja de portocala si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pregatim stratul de branza amestecand toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Punem crema de branza cu nuca de cocos peste blatul de cacao. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180AC timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.O lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi pudram cu zahar si servim. Eu nu am mai pus pentru ca mi se pare suficient de dulce.Sa aveti pofta!

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Olga Bozdog , 01 februarie 2014

    super buna prajitura!

  • Simona_Burdulia

    Simona_Burdulia (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    pare super buna, dar, nu e prea mult zahar?

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013

    bunaciune!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat cacao:
  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 15 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf pudra de cacao neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • Pentru stratul de branza si nuca de cocos:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75 g nuca de cocos
  • 3 linguri smantana
  • 120 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de www.divainbucatarie.ro

Briose din paste cu sunca si rosii

Pregatim ingredientele astfel incat sa le avem la indemana si sa terminam repede briosele. Punem

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza

Supa de pui cu fidea scurta

Punem puiul la fiert in 2 litri de apa nesarata (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba

5 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne

Mere coapte in foietaj

In primul rand punem stafidele intr-un bol si le stropim cu rom. Pornim cuptorul la 200°C. Dezghetam

11 voturi    5 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje

Olga Bozdog

super buna prajitura!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cupcake marmotat

Cupcake marmotat

Incalzim cuptorul la 170 de grade. In bolul mixerului punem untul cu zaharul si amestecam bine pana devine cremos; apoi, se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Merele se curata si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca bine. Se calesc pana scade zeama. Se lasa la

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse