autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu cappucino

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma, se adaga zaharul, galbenusurile, faina, nuca, cappucino si praful de copt, se unge o tava si se coace. Dupa ce s-a racit blatul, se insiropeaza.


Crema: ouale se bat cu zaharul si se pun intr-o cratita pe foc mic amestecand continuu se adauga si plicurile de cappucino pana se face crema, se da jos de pe foc si dupa ce s-a racit se pune margarina frecata spuma peste crema.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Pare sa fie foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • blat: 7 oua
  • 150gzahar
  • 150gfaina
  • 1 plic de praf de copt
  • 2 plicuri de cappucino
  • 50g nuci macinate
  • Crema: 3oua
  • 225g zahar,5 plicuri de cappucino,1 pahet de margarinasi un pachet de frisca

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de florescu lacramioara

Ficatei de pasare cu afumatura

Se fierb ficateii, se strecoara, intr-o alta cratita sau tigaie se caleste afumatura taiata feliute

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Se bate pieptul de pui cu ciocanelul, se condimenteaza, se pune o foaie de salvie si una de afumatura,

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu gem

Untul se freaca cu zaharul, galbenusurile, se adauga albusurile batute spuma si faina. Dupa ce s-a

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Pare sa fie foarte buna.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu stafide

Papanasi cu stafide

Maiaua Amestecam faina cu putin zahar, drojdia si putina apa calda - amestecul se lasa 10 minute pana isi dubleaza volumul. Branza,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Mar copt cu cus-cus si coacaze

Mar copt cu cus-cus si coacaze

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se fierbe cus-cus-ul timp de 8 minute apoi se strecoara. Se macina alunele si migdalele

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse