Blatul: se bat albusurile spuma, se adaga zaharul, galbenusurile, faina, nuca, cappucino si praful de copt, se unge o tava si se coace. Dupa ce s-a racit blatul, se insiropeaza.
Crema: ouale se bat cu zaharul si se pun intr-o cratita pe foc mic amestecand continuu se adauga si plicurile de cappucino pana se face crema, se da jos de pe foc si dupa ce s-a racit se pune margarina frecata spuma peste crema.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii