autor:

Fara foto

» » Prajituri

PRAJITURA CU COCA-COLA.

Autor: isabella soare (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: isabella soare (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2008

Ingrediente
6 OUA, 6 LINGURI DE ZAHAR, 1 VARF DE CUTIT DE PRAF DE COPT, 1 VARF DE CUTIT DE BICARBONAT, 2 STICLUTE DE ROM, 1KG MERE, SCORTISOARA, 1/2 KG COCA -COLA, 1 PLIC DE BUDINCA DE CIOCOLATA.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU ZAHARUL. SEPARAT GALBENUSURILE FRECATE SE INCORPOREAZA IN ALBUS APOI SE ADAUGA CELELALTE INGREDIENTE. CUPTORUL TREBUIE INCINS INAINTE 15 M. SE BAGA BLATUL LA CUPTOR APOI SE LASA LA RACIT. MERELE RASE SE CALESC PE FOC SI SE ADAUGA SI SCORTISOARA. SE PUN PESTE BLATUL RACIT. PE FOC SE PUNE COCA-COLA, CAND S-A INCALZIT PUTIN SE ADAUGA BUDINCA DE CIOCOLATA SI SE AMESTECA CU TELUL PARA PTR A NU FACE COCOLOASE. SE TINE PE FOC PANA SE INGROASA. SE ADAUGA PESTE MERELE CALITE FIERBINTE .SE LASA PANA A DOUA ZI LA RECE.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6 OUA
  • 6 LINGURI DE ZAHAR
  • 1 VARF DE CUTIT DE PRAF DE COPT
  • 1 VARF DE CUTIT DE BICARBONAT
  • 2 STICLUTE DE ROM
  • 1KG MERE
  • SCORTISOARA
  • 1/2 KG COCA -COLA
  • 1 PLIC DE BUDINCA DE CIOCOLATA.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de isabella soare

PRAJITURA CU MERE

OUALE INTREGI SE FREACA CU ZAHARUL SI ULEIUL, APOI SE ADAUGA LAPTELE, FAINA SI PRAFUL DE COPT STINS

0 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

PRAJITURA CU FANTA

ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU ZAHARUL, SEPARAT GALBENUSURILE FRECATE SE INCORPOREAZA IN ALBUSURI, APOI

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

TORT CU FRISCA SI CU ANANAS

Albusurile batute spuma cu 4 linguri de apa rece, se adauga zaharul treptat. Se adauga galbenusurile,

3 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri