Se face un aluat din fulgii de cocos, zahar, faina, vanilie, stafide si vin, in care s-a stins praful de copt.
Se aseaza intr-o tava mai mica decat cea clasica de cuptor de aragaz
Se niveleaza si se da la copt in cuptorul incalzit.
Se coace circa 50 minute la foc potrivit.
Se verifica cu scobitoarea daca e coapta.
Se taie cand e rece complet.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii