Se separa ouale, albusurile cu un praf de sare se bat bine spuma si se aduauga 2 lingurite zahar din cele 4. Separat se bat galbenusurile cu zaharul ramas si cu aromele, se amesteca galbenusurile cu albusurile si apoi se adauga uleiul si treptat faina amestecand lejer de sus in jos. Apoi, se imparte in doua compozitia:o parte se coloreaza cu cacao. Apoi, se coc doua foi. Crema se pune intr-o cratita, ciocolata cu frisca lichida, se topeste, nu se fierbe, se lasa apoi la frigider pana se raceste, se mixeaza apoi cu mixerul si se adauga esenta de rom si ciocolata bucatele. Se pune crema pe primul blat si apoi cel de-al doilea blat, deasupra eu am pus ciocolata topita in care am adaugat un pic de frisca lichida si la sfarsit am presarat nuca macinata.
Spor la preparat!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii