prajitura cu dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
prajitura cu dovleac

Ingrediente

  • un pachet de margarina 250g
  • o cana de zahar
  • un ou
  • un praf de copt
  • un zahar vanilat
  • coaja de la o portocala si o lamaie
  • un dovleac placintar
  • scortisoara
  • cuisoare
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

se amesteca zaharul cu margarina si zaharul vanilat pana se topeste ,se adauga oul dupa care punem faina care am amestecat-o cu praful de copt si framntam foarte bine

dupa ce am framntat-o o bagam putin in frigider si ne ocupam de dovleac

dovleacul il curatam si il dam pe razatoare si il calim putin vre-o 10-15 min

scoatem coca din frigider si o impartim in doua

o parte o intindem si o punem intr-o tava ,eu am pus-o intr-o tava rotunda dupa care punem dovleacul ras si peste el punem o mana de zahar ,scortisoara ,cuisoarele

coaja de la lamie si portocala

dupa care cealalta coca o luam si o dam pe razatoare pe partea cea mare

o coacem la foc moderat 30-45min

dupa ce am scos-o din cuptor o pudram cu zahar si o lasm sa se raceasca

pofta buna!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise