Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa apoi o jumatate de ora la frigider.Aluatul se imparte apoi in trei bucati.Din doua bucati si se intinde o foaie care se pune intr-o tava intinsa ,tapetata cu faina si ulei,sau cu hartie de copt,peste foaia de aluat se pune dulceata care se intinde,apoi se presara nuca pe toata suprafata.Din a treia bucata de aluat se intinde o foaie mai subtire si se taie fasii de 2 cm latime.Acestea se aseaza pe prajitura sub forma de grilaj.Se baga in cuptorul incalzit,se coace la foc mediu circa 40 minute.Dupa ce s-a copt se taie in patrate sau cum doreste fiecare.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii