autor:

ANCA

» » Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Ingrediente
100g de zahar, 100g lapte, 2 galbenusuri, 100g zahar pudra, 100g ulei, 1 vanilie, faina cata cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fac trei foi;


Z aharul se arde caramel si se stinge cu laptele. amestecate cu zaharul pudra si cu uleiul,praful de copt vanilia si faina.


CREMA;


250g unt


250g zahar pudra


Se bat albusurile pana devin tari;galbenusurile se freaca cu o margarina se adauga albusurile si nuca macinata;


Glazura de ciocolata ci nuca de cocos pedeasupra.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Delicioasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 100g de zahar
  • 100g lapte
  • 2 galbenusuri
  • 100g zahar pudra
  • 100g ulei
  • 1 vanilie
  • faina cata cuprinde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ANCA

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii se curata si ca si pentru prajiti, dar mai grosi. Ceafa se taie in bucati de 2 cm. Intr-un

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi

Mini-pizza

Ouale se bat cu sare si piper. Salamul se taie cubulete. Feliile de paine se dau prin ou

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Pui la cuptor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele mai sus mentionate si se unge puiul cu ele. Apoi

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa.



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu trei blaturi si crema de lamaie

Prajitura cu trei blaturi si crema de lamaie

Incepem prepararea blatului 1 :mixam spuma albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul praf, tot odata si mixam din nou pina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura Jerbo

Prajitura Jerbo

Faina cu margarina, ouale si zaharul se framanta bine, peste care se pune drojdia dizolvata in laptele caldut si cu bicarbonatul stins

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse