autor:

ANCA

» » Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fac trei foi;


Z aharul se arde caramel si se stinge cu laptele. amestecate cu zaharul pudra si cu uleiul,praful de copt vanilia si faina.


CREMA;


250g unt


250g zahar pudra


Se bat albusurile pana devin tari;galbenusurile se freaca cu o margarina se adauga albusurile si nuca macinata;


Glazura de ciocolata ci nuca de cocos pedeasupra.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Delicioasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 100g de zahar
  • 100g lapte
  • 2 galbenusuri
  • 100g zahar pudra
  • 100g ulei
  • 1 vanilie
  • faina cata cuprinde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ANCA

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii se curata si ca si pentru prajiti, dar mai grosi. Ceafa se taie in bucati de 2 cm. Intr-un

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi

Mini-pizza

Ouale se bat cu sare si piper. Salamul se taie cubulete. Feliile de paine se dau prin ou

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Pui la cuptor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele mai sus mentionate si se unge puiul cu ele. Apoi

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina,

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata alba

Prajitura cu crema de ciocolata alba

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma

139 voturi    35 comentarii
1h 30 min
Prajituri