autor:

ANCA

» » Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Ingrediente
100g de zahar, 100g lapte, 2 galbenusuri, 100g zahar pudra, 100g ulei, 1 vanilie, faina cata cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fac trei foi;


Z aharul se arde caramel si se stinge cu laptele. amestecate cu zaharul pudra si cu uleiul,praful de copt vanilia si faina.


CREMA;


250g unt


250g zahar pudra


Se bat albusurile pana devin tari;galbenusurile se freaca cu o margarina se adauga albusurile si nuca macinata;


Glazura de ciocolata ci nuca de cocos pedeasupra.
-->
Retete
Alte retete din Prajituri

Prajitura cu foi cu zahar ars si crema de frisca si nuca macinata

Se ard cele 3 cesti de zahar tos, apoi se sting cu o cana de apa. Se lasa la fiert pana cand se topeste

1 vot    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Prajitura cu "foi de zahar ars"

Din cele 5 oua se fac coc 3 foi de pandispan pe fundul tavii. pentru crema se amesteca cele 4 lg.

8 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Delicioasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 100g de zahar
  • 100g lapte
  • 2 galbenusuri
  • 100g zahar pudra
  • 100g ulei
  • 1 vanilie
  • faina cata cuprinde

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii se curata si ca si pentru prajiti, dar mai grosi. Ceafa se taie in bucati de 2 cm. Intr-un

2 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Mini-pizza

Ouale se bat cu sare si piper. Salamul se taie cubulete. Feliile de paine se dau prin ou

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive

Pui la cuptor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele mai sus mentionate si se unge puiul cu ele. Apoi

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa.

Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje