autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu foi Lica

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Untul se bate spuma si se incorporeaza treptat, cite o lingura,laptele condensat caramelizat (are o consistenta foarte groasa si o culoare maronie).


Se adauga si nuca.


Se ung cu crema foile de napolitana, suprapunindu-le, in 4-5 straturi. Partea de deasupra nu se unge.


Se pune o greutate peste prajitura si se da la rece pentru citeva ore.


Apoi se taie patratele cu un cutit ascutit.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2011

    O bunatate ! Eu mai folosesc o crema din rahat si lamaie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 2 cutii lapte condensat
  • 300 g miez de nuca macinata sau nuca de cocos

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de miha278

Cheesecake cu ciocolata

Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit

19 voturi    7 comentarii
3h
Prajituri

Stangluri cu ciocolata

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma face moturi.

46 voturi    16 comentarii
2h
Prajituri

Spirala cu ciocolata

Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul

43 voturi    32 comentarii
4h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate ! Eu mai folosesc o crema din rahat si lamaie.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu migdale si crema de zmeura (fara zahar)

Prajitura cu migdale si crema de zmeura (fara zahar)

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. 2. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga indulcitorul treptat

0 voturi    0 comentarii
4h
Prajituri
Pandispan

Pandispan

Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă rece,se adaugă zahărul și se continuă

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri