Curatam si spalam rabarbarul si il taiem in bucatele de 2-3 cm. Il presaram cu 3 linguri de zahar tos si il lasam deoparte pana pregatim blatul.
Intr-un bol mixam untul cu 125 gr zahar cu un plic zahar vanilat si cu 3 galbenusuri. Adaugam caimacul, faina si praful de copt si un praf de sare. Intr-o tava acoperita cu hartie de copt intindem blatul.
Pentru crema de branza mixam 2 galbenusuri cu 80 gr de zahar, cu vanilia si coaja de lamaie. Adaugam branza de vaci, amidonul si 2 albusuri batute spuma cu un praf de sare.
Distribuim uniform crema de branza deasupra blatului.
Aranjam fructele si dam prajitura la cuptor. Se coace la 170 grade Celsius timp de 30 de minute. Verificam daca este coapta cu ajutorul unei scobitori, apoi o acoperim cu cele 4 albusuri batute spuma cu restul de zahar. Dam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii