autor:

buburuza

» » Prajituri

Prajitura cu gem (de post)

Autor: buburuza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si se da la cuptor.


Pofta buna!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria , 25 septembrie 2013

    E o prajitura de post f.buna ,dar eu mai adaug si 1-2 linguri de cacao.

  • Fara foto

    amandra , 25 septembrie 2013

    borcanul cu gem de cat gramaj sa fie?

  • andreutza

    andreutza (Bucatar sef) , 23 mai 2011

    buna.foarte gustoasa prajitura asa ceva fac si eu.eu masor cu lingura cantitatile pt k o lingura de faina are 25 grame si asa este mai simplu.

    • Fara foto

      dana , 20 aprilie 2010

      cam cat timp se lasa la cuptor prajitura cu gem si cat inseamna 650 gr de faina?? un pahar sau tot o cana???

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Bravo ! ceva simplu de facut dar cred ca e si gustoasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...Si eu prepar ceva asemanator si intr-adevar este tare gustoasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Ce bine arata!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

42 voturi

Ingrediente

  • 1 cana apa
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 650 gr faina
  • 1 borcan gem
  • 2 lingurite bicarbonat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de buburuza

Tort de biscuiti

Se prepara crema dupa instuctiunile de pe plic,biscuitii se inmoaie in lapte si se aseaza pe o tava

14 voturi    5 comentarii
30 min
Torturi

Tiramisu

Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare, dupa care adaugam faina

3 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri

Tort Fluture

Blat: Ouale se bat 10 minute cu 2 linguri apa, zahar si sare. Se amesteca faina cu praf de copt,

4 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Maria

E o prajitura de post f.buna ,dar eu mai adaug si 1-2 linguri de cacao.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu mere coapte

Briose cu mere coapte

Se mixeaza ouale, untul se topeste cu zaharul si se toarna peste oua amestecand energic se pun merele coape in prealabil si tiate, faina

0 voturi    1 comentariu
35 min
Prajituri
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste zaharul si se formeaza o crema. Peste galbenusuri punem untul topit, rece, apoi

0 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri