Coca: Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, untul, apoi treptat faina. La sfarsit se pun albusurile batute spuma amestecandu-se usor. Se toarna in tava tapetata cu unt si faina, apoi se lasa la cuptor aproximativ 10-15 minute, cat sa se coaca pe jumatate.
Umplutura: Se amesteca gemul cu nucile si esenta de rom.
Bezea: Se bat albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si vanilia.
Dupa ce s-a copt pe jumatate, se scoate blatul din cuptor, se intinde umplutura, dupa care se intinde si bezeaua. Se da din nou la cuptor si se lasa pana se coace.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii