Prajitura cu gem

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr. unt sau margarina
  • 200 gr. zahar pudra
  • 250 gr. faina
  • coaja de lamiie
  • un virf de cutit de sare
  • gem

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul, galbenusurile, coaja rasa de lamiie si sarea. Se adauga faina si la sfirsit albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie, intr-un strat nu prea gros. Se coace in cuptor la foc potrivit 20 minute. Se lasa sa se raceasca, se taie in doua si se umple cu un gem fin. Deasupra, se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise