Incalzim cuptorul la 180 grade si ungem o tava de 20x35 cu unt .
Intr-un bol amestecam faina, grisul, praful de copt si curcuma
Separat amestecam ouale cu zaharul, adaugand laptele, untul topit, apa de portocal si gemul .
Adaugam in castronul cu ingredientele uscate cate putin din amestecul cu lapte.si amestecam pana obtinem o compozitie uniforma. Turnam in tava, nivelam si presaram deasupra fulgi de migdale .
Prajitura o punem in cuptor si dupa aproximativ 35-40 minute va fi rumenita frumos deasupra, iar scobitoarea trebuie sa iasa curata .
Scoatem din cuptor si o lasam sa se racoreasca. Ungem cu gemul de caise, portionam si servim rece.
PS: Daca nu aveti curcuma, nu e nici o problema. Prajitura va iesi alba si nu atat de galbena precum cea pe care am facut-o eu.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii