autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura cu mere rapida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Totul se amesteca foarte bine si se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Dupa ce se scoate din cuptor se pune sirop peste ea si se lasa sa se raceasca dupa care se taie.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    sorinamihaela21 , 07 mai 2010

    chiar asa?

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Merele si dovleacul, necalite si fara scortisoara, miros a crud. Batranii, la tara stiu. Cei din Baragan cel putin asa prepara.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

64 voturi

Ingrediente

  • Blat: 2 cani mere rase
  • 2 cani cu faina
  • 2 linguri de margarina
  • 1 cana zahar
  • 3 oua
  • 1 lingura amoniac stins in otet.
  • Sirop: o cana zahar
  • o cana apa
  • cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

4 voturi    5 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Prajituri

sorinamihaela21

chiar asa?

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina,

0 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata alba

Prajitura cu crema de ciocolata alba

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma

138 voturi    35 comentarii
1h 30 min
Prajituri