autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura cu mere rapida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Blat: 2 cani mere rase, 2 cani cu faina, 2 linguri de margarina, 1 cana zahar, 3 oua, 1 lingura amoniac stins in otet., Sirop: o cana zahar, o cana apa, cacao

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

64 voturi

Mod de preparare

Totul se amesteca foarte bine si se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Dupa ce se scoate din cuptor se pune sirop peste ea si se lasa sa se raceasca dupa care se taie.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    sorinamihaela21 , 07 mai 2010

    chiar asa?

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Merele si dovleacul, necalite si fara scortisoara, miros a crud. Batranii, la tara stiu. Cei din Baragan cel putin asa prepara.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

64 voturi

Ingrediente

  • Blat: 2 cani mere rase
  • 2 cani cu faina
  • 2 linguri de margarina
  • 1 cana zahar
  • 3 oua
  • 1 lingura amoniac stins in otet.
  • Sirop: o cana zahar
  • o cana apa
  • cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

200 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

289 voturi    22 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

sorinamihaela21

chiar asa?



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri