Se bat ouale bine cu sarea si zaharul (100 gr) apoi se incorporeaza treptat celelalte ingrediente. La final adaugam bicarbonatul.
Merele se spala, se curata de coaja, se scot semintele si se taie in 4 sau in 8, in functie de cat de mari sunt merele. Se pun la topit intr-o cratita impreuna cu 100 gr zahar si cu scortisoara, apoi se lasa sa se raceasca.
Se unge o tava mare foarte bine cu margarina (sa se faca un strat) apoi se adauga merele reci. Deasupra punem aluatul preparat anterior.
Se coace la foc iute timp de 10 minute apoi foc mediu inca 10 minute.
Se scoate din tava cand s-a racit cu o paleta de lemn sau plastic si se desprind cu grija merele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii