autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura cu miere de albine

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Foile: 300 gr. faina, 120 gr. zahar, 2 oua,, 1 lingurita bicarbonat Crema: 250 ml. smintina, 750 gr. nuci macinate, 250 gr. zahar pudra, 50 gr. zahar vanilat, 50 ml. esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Foile: Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa aluatul obtinut la race, de seara pina dimineata. A doua zi se imparte in trei si se coc trei foi pe dosul tavii.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Evanthia , 11 iulie 2009

    Si unde-i mierea de albine in prajitura??????

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Foile: 300 gr. faina
  • 120 gr. zahar
  • 2 oua,
  • 1 lingurita bicarbonat Crema: 250 ml. smintina
  • 750 gr. nuci macinate
  • 250 gr. zahar pudra
  • 50 gr. zahar vanilat
  • 50 ml. esenta de rom

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

200 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

287 voturi    18 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fara foto

Evanthia

Si unde-i mierea de albine in prajitura??????



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu visine si crema de vanilie cu mascarpone

Prajitura cu visine si crema de vanilie cu mascarpone

Blatul: Ciocolata o rupem bucatele, o topim pe baie de aburi, apoi o lasam sa se racoreasca. Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Mai intai facem siropul: Intr-un ibric caramelizam zaharul. Punem laptele (atentie la aburi) si lasam pe foc pana se dizolva complet

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri