Prăjitură cu morcovi şi cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prăjitură cu morcovi şi cocos

Ingrediente

  • Ingrediente ( 10 porţii)
  • 300 g morcovi
  • 100 g cocos
  • 150g zahăr
  • 30 g unt
  • 3 ouă
  • 3 linguri făină
  • 1 plic drojdie uscată

Mod de preparare

1. Morcovii spălaţi, curăţaţi şi raşi se pun într-un castron. Adăugăm zahărul şi nuca de cocos, amestecănd bine.

2. Într-o cratiţă se topeşte untul şi lăsăm să se răcească.

3. Batem ouăle bine şi le amestecăm cu untul topit şi răcit.

4. Adăugăm făina, drojdia şi ouăle peste compoziţia din castron.

5. Ungem cu unt o formă de tort cu pereţii detaşabili şi punem hârtie de copt doar pe fundul tăvii.

6. Turnăm compoziţia în tavă şi se bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat.

Când e gata se lasă să se răcească în cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise