Blat:
Se bat albusurile spuma cu zaharul dupa care se adauga galbenusurile, faina si vanilia. Se coace la foc potrivit intr-o tava tapetata cu faina.
Crema I
Se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga faina dizolvata bine in laptele rece si se fierbe pana se ingroasa. La sfarsit se adauga untul.
Crema II
Se bat albusurile spuma cu zahar dupa care se adauga zeama de lamaie si nesul. Se ard cele 10 linguri de zahar si se toarna fierbinte peste albusurile spuma. Se adauga: BLAT/ CREMA I/ CREMA II/ NUCA PRAJITA
Se tine la frigider o zi!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii