autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura cu nuca de cocos

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
300 gr faina, 150 gr unt, 150 gr zahar, 1 ou, 1 praf copt, 1 lingurita cacao, 1 lingura lapte (se framinta aluatul), Crema: 6 albusuri batute spuma, 1 lingura apa, 200 gr nuca de cocos, Glazura: 6 galbenusuri, 200 gr zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Din ingredientele se fac 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, 150 gr zahar, dupa aceea se adauga 200 gr nuca de cocos). Acuma se pune a doua foaie si se da la cuptor la foc incet. Cind este inca calda se pune glazura din 6 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar praf).


Se pune pe blat, apoi se razuie ciocolata si se lasa in tava pina a doua zi.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 praf copt
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingura lapte (se framinta aluatul)
  • Crema: 6 albusuri batute spuma
  • 1 lingura apa
  • 200 gr nuca de cocos
  • Glazura: 6 galbenusuri
  • 200 gr zahar pudra

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

200 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

289 voturi    22 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri