Ungeti cu unt o tava de 20 cm (de preferat cu fundul detasabil).
Mixati intr-un bol cele 200 g de unt cu zaharul, faina, ghimbirul si ouale.
Puneti compozitia in tava si nivelati.
Aranjati feliile de pere peste prajitura, ungeti cu untul ramas si presarati zaharul brun.
Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 g C pentru 35-40 de minute sau pana ce prajitura devine aurie.
Taiati prajitura dupa ce s-a racit (optional, o puteti pudra cu putin zahar pudra).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii