Untul topit cu zaharul,ouale si laptele se mixeaza pana se dizolva zaharul, se adauga romul si apoi faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava de copt ( eu am folosit rotunda de 26 cm) tapetata cu hartie de copt.
Deasupra punem prunele taiate in bucati si nuca o presaram peste prune, presam usor cu mana peste fructe pentru a intra putin in aluat. Coacem cam 45-50 minute la 180 grade sau pana trece testul scobitorii si capata o frumoasa culoare aramie. Lasam sa se raceasca minim 30 min apoi servim cu zahar pudra, frisca batuta sau inghetata de vanilie si nuci.
Enjoy!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii