Se incinge cuptorul la 175 grade C. Se unge cu ulei o forma de circa 24 cm diametru, cu margini detasabile. Se taie boabele in doua, se scot simburii. Se amesteca zaharul cu ouale. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste compozitia cu oua, se amesteca. Se adauga uleiul si apa. Se toarna compozitia in forma. Se trec boabele de struguri prin faina, intr-un castron (pentru a nu se inmuia aluatul de la struguri), se pun boabele in aluat. Se coace 30 � 35 min. Se presara zahar pudra. Se lasa prajitura sa se raceasca in forma (teflon sau sticla).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii