Se pune gemul, zaharul, uleiul, cacao, vanilia si esenta de portocala, apa minerala si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca toate, se tapeteaza o forma cu pergament, se pune compozitia si se da la cuptor prima data 15 min dupa care se scoate prajitura si se pun fulgi de migdale (eu am folosit migdale), cocos sau nuca dupa care se mai da 25 min la cuptor. Dupa ce sa racit se portioneaza. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii