Mod de prepararepreparare foi se separa ouale ,albusurile se bat cu 6 lg de zahar pana se fac spuma iar galbenusurile cu 3 lg de zahar .Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina cernuta si nuca de cocos .Compozitia obtinuta se imparte in 3,o parte o coloram cu cacao si le coacem pe hartie de copt. Foile albe coapte si racite le glasam pe o fata cu zaharul caramel si le lasam sa se intareasca. Intre timp preparam budinca din ingredientele de mai sus iar dupa ce s-a racit adaugam margarina si spumam cu mixerul. Asamblam prajitura astfel :punem prima foaie cu caramelul in sus adaugam o parte de crema, foaia de cacao iar crema si ultima foaie cu caramelul in interior.Deasupra ungem cu un strat de crema si radem ciocolata .Se lasa la frigider cateva ore si SE portioneaza dupa preferinta
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii