Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu putina sare si o parte din zahar(3-4 lg.)
Galbenusurile, zaharul si vanilia se amesteca bine apoi se pune faina si treptat laptele sa nu se faca cocoloase.
In final se amesteca cu albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia ,apoi se da la cuptor pentru 60-80 minute la 140-150 grade(sau la foc minim).
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar farin, se taie si se mananca cu o poftaaaaaaaaaaaaaa
Optional poti sa-i adaugi glazura preferata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii