autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura durere

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

La crema, 200 gr unt se freaca spuma cu 150 gr zahar praf si se adauga restul de ingrediente. Crema sa fie rece si se pune deasupra foii.


Se face o glazura de ciocolata. Ciocolata sa nu fie fierbinte, si se amesteca cu unt.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

61 voturi

Ingrediente

  • 6 albusuri se bate spuma cu 15 gr de zahar
  • 6 galbenusuri
  • 150 gr nuca macinata sau (12 linguri)
  • 2 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Crema: 200 gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 vanilie
  • 50 gr nuca prajita macinata
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de cafea concentrata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

4 voturi    5 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina,

1 vot    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata alba

Prajitura cu crema de ciocolata alba

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma

138 voturi    35 comentarii
1h 30 min
Prajituri