autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura durere

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 albusuri se bate spuma cu 15 gr de zahar, 6 galbenusuri, 150 gr nuca macinata sau (12 linguri), 2 linguri faina, 1 praf de copt, Crema: 200 gr unt, 150 gr zahar pudra, 1 vanilie, 50 gr nuca prajita macinata, 2 galbenusuri, 2 linguri de cafea concentrata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

62 voturi

Mod de preparare

La crema, 200 gr unt se freaca spuma cu 150 gr zahar praf si se adauga restul de ingrediente. Crema sa fie rece si se pune deasupra foii.


Se face o glazura de ciocolata. Ciocolata sa nu fie fierbinte, si se amesteca cu unt.

La crema, 200 gr unt se freac
Retete
Alte retete din Prajituri

PLACINTA CU ZMEURA

Fructele se amesteca cu zaharul, faina si condimentele si se pun in cescute de cafea sau in tava Aluatul

4 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Prăjitură cu vişine

Vişinele se spală şi li se scot sâmburii,după care se lasă la scurs. Facem un pandişpan

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

62 voturi

Ingrediente

  • 6 albusuri se bate spuma cu 15 gr de zahar
  • 6 galbenusuri
  • 150 gr nuca macinata sau (12 linguri)
  • 2 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Crema: 200 gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 vanilie
  • 50 gr nuca prajita macinata
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de cafea concentrata

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje