autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

PRAJITURA ECONOMICA SI RAPIDA

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

BLATUL . Albusurile de la oua se bat spuma cu zaharul .


Se adauga nucile prajite si faina si se da la cuptor.CREMA. Galbenusele cu zaharul,margarina si cacaoa se bat pe abur pina se ingroasa.


Dupa racire blatului ,crema se pune peste prajitura

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vica Vica , 14 august 2013

    este o reteta foarte buna doresc ca tote femeiile sa o faca e.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • BLAT .6oua ,200g zahar ,200nuci taiate si prajite,3linguri faina.CREMA . 6galbenusuri,200g zahar,200g margarina,2 linguri cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de veronica busuio

SOS PICANT PENTRU RASOL DE PESTE SAU VITA

Se face un sos de maioneza,frecind trptat galbenusurile cu uleiul.Adaugam din cind in cind zeama

1 vot    0 comentarii
1h
Sosuri

SALATA DE PATRUNJEL

Se curata patrunjelul , merele si se dau prin razatoarea mare . Se taie castraveti cuburi.Se prepara

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate de legume

cartofi noi cu patrunjel (reteta de post)

Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se rumenesc in ulei incins .Cind sint rumeniti se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fara foto

Vica Vica

este o reteta foarte buna doresc ca tote femeiile sa o faca e.

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort cu crema de nectarine

Tort cu crema de nectarine

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem galbenusurile cu 6 lg zahar pana

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Tort cu crema de prune

Tort cu crema de prune

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem galbenusurile cu 6 lg zahar pana

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi