Umplutura:
Omogenizam ingredientele in ordinea prezentata, dam la frigider pentru o juatate de ora.
In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,intindem o foaie pe care o ungem cu oul batut pentru glazura pe toate laturile cam 2 cm latime.Asezam umplutura pe mijlocul foii, peste care cealalta foaie si apasam pe margini sa se prinda bine o foaie de cealalta (am uns marginile ca sa se lipeasca mai bine foile)Cu furculita apasam bine pe margini sa obtinem si o forma frumoasa de biscuite.
Cu un cutit bine ascutit, taiem in diagonala fasii numai foaia de deasupra in ambele directii astfel incat sa obtinem romburi, dar nu atingem prima foaie.
Ungem cu glazura de ou si dam la rece pentru cateva minute, apoi la cuptorul incins pana se rumeneste. Se serveste calda.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii