Am mixat bine untul topit cu zahărul, până când am bţinut o cremă fină. Am adăugat pe rând zahărul vanilinat, oul, laptele, făina, mixând bine să dispară cocoloaşele. Apoi am adăugat funfetti şi am amestecat uşor cu o spatulă.
Am turnat compoziţia în vasul Multicooker-ului, am introdus vasul în aparat; am apăsat butonul “Menu”selectând funcţia “Bake”. Am lăsat timpul presetat şi am modificat doar temperatura de coacere, la 180 de grade Celsius. Am închis capacul aparatului şi l-am lăsat să se ocupe de prăjitura mea, în timp ce eu mi-am văzut de alte treburi.
Când a fost gata, Multicooker m-a anunţat. Am apăsat butonul “Stop”, am scos prăjitura, care era perfect coaptă, crescută cum se cuvine şi mirosea fantastic. Am răsturnat-o pe un platou şi, în timp ce aşteptam să se răcească, am pregătit crema: untul şi zahărul le-am mixat la viteză maximă 3 minute, apoi am adăugat smântâna şi am mai mixat timp de un minut. Am întins crema peste prăjitura răcită şi a fost gata de servit.
Reteta pregatita de Simona, @cofetardeocazie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii