Din toate ingredientele pt. aluat , se framanta un aluat fraged potrivit de tare. Se imparte in doua. O foaie se intinde in tava pe hartie de copt, se unge cu gem , se presara nuca, stafidele si cuburile de rahat. Din a doua foaie se taie fasii care se pun sub forma de grilaj iar peste se unge cu cele 2 oua batute cu smantana, 2 linguri zahar si esenta de vanilie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii