Galbenusurile se freaca cu zaharul si untul topit pana rezulta o crema fina. Se adauga incet laptele, sucul de portocale si coaja rasa; se rastoarna compozitia peste albusurile batute spuma cu un praf de sare si se amesteca usor cu miscari verticale, iar la sfarsit se incorporeaza si faina.
Se rastoarna compozitia intr-o tava mare unsa cu unt si se lasa la cuptor la foc mic 40-50min(pana se rumeneste). Dupa ce este gata, se scoate tava din cuptor, se presara nuca de cocos deasupra apoi se lasa sa se raceasca foarte bine,dupa care se taie si se pune pe platou.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii