1. Batem ouale cu mixerul pana devin spumoase, apoi adaugam zaharul si mixam in continuare pana cand acesta se dizolva. Adaugam faina cernuta si amestecata in prealabil cu amidonul, vanilia si praful de copt, amestecand incet cu lingura, apoi adaugam untul topit.
2. Turnam compozitia intr-o tava dreptunghiulara de 22x28 cm, tapetata in prealabil cu hartie de copt, si coacem timp de aproximativ 20-30 minute, la foc potrivit. Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.
3. Intre timp, preparam glazura astfel: amestecam zaharul pudra vanilat cu cacao. Punem laptele, ciocolata rupta bucati si untul intr-o cratita pe bain marie. Lasam sa se topeasca, apoi adaugam cacaua amestecata cu zaharul si fierbem totul, amestecand continuu cu o lingura, pana obtinem o compozitie omogena. Lasam sa se racoreasca.
4. Taiem pandispanul in 24 de bucati dreptunghiulare. Luam cate o bucata, pe care o dam prin sosul de ciocolata pana se acopera perfect si apoi o tavalim prin fulgii de cocos. Procedam la fel pana terminam toate bucatile. Le asezam pe un platou si dam la rece jumatate de ora, apoi servim.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii