Maruntim biscuitii.Taiem bezelele bucati mai mici.Topim ciocolata cu untul.Amestecam caramelele maruntite cu ciocolata topita.
Amestecam biscuitii, alunele, bezelele si ciocolata topita cu untul.Rasturnam aceasta compozitie intr-un vas in care am pus folie de aluminiu.Intindem uniform compozitia presand-o usor.
Lasam la rece peste noapte sau cateva ore pana se intareste.Atentie la bucatele de caramele,pot strica dantura , dar sunt delicioase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii