autor:

LARISA

» » Prajituri

Prajitura Negresa

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Cand este rece se taie in doua foi si se umplu cu crema finetti.


Se lasa la rece pentru 30 minute si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa.


Se portioneaza dupa preferinta. Este o prajitura simpla si foarte gustoasa.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • Blat: 5 oua
  • 30 gr cacao
  • 120 gr faina
  • 120 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare.
  • Crema: finetti
  • Decor: frisca si ciocolata rasa.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LARISA

Salata de ton

Se spala salata se scurge bine se taie sau se rupe pentru a nu se oxida,apoi taiem ceapa julien si

2 voturi    0 comentarii
10 min
Salate cu peste

Salata de cruditati

Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari, castravetele se curata de coaja si se taie cubulete,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

Ciuperci umplute cu legume

Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit (si usor racit, sa nu fie fierbinte)

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

1. Freaca margarina (acomodata cu temperatura camerei) cu zaharul pudra si 2 pliculete de zahar vanilat pana ce vei obtine o compozitie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri