autor:

LARISA

» » Prajituri

Prajitura Negresa

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Cand este rece se taie in doua foi si se umplu cu crema finetti.


Se lasa la rece pentru 30 minute si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa.


Se portioneaza dupa preferinta. Este o prajitura simpla si foarte gustoasa.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • Blat: 5 oua
  • 30 gr cacao
  • 120 gr faina
  • 120 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare.
  • Crema: finetti
  • Decor: frisca si ciocolata rasa.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LARISA

Salata de ton

Se spala salata se scurge bine se taie sau se rupe pentru a nu se oxida,apoi taiem ceapa julien si

2 voturi    0 comentarii
10 min
Salate cu peste

Salata de cruditati

Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari, castravetele se curata de coaja si se taie cubulete,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

Ciuperci umplute cu legume

Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu mere coapte

Briose cu mere coapte

Se mixeaza ouale, untul se topeste cu zaharul si se toarna peste oua amestecand energic se pun merele coape in prealabil si tiate, faina

0 voturi    1 comentariu
35 min
Prajituri
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste zaharul si se formeaza o crema. Peste galbenusuri punem untul topit, rece, apoi

0 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri